Commisions


In de webshop staan regelmatig hobbyhorses tekoop! Ook bieden we de mogelijkheid om zelf een hobbyhorse samen te stellen. Want zo'n kant-en-klaar paard is prachtig, maar een paard helemaal naar je eigen wensen is toch veel leuker?!. 

Voor het bestellen van een commision kunt u vrijblijvend een mailtje sturen, zodat we alle details kunnen bespreken en u een kostenplaatje kan ontvangen. 

 

Hieronder staan de meest recente commision-hobbyhorses. 

Het maken van een commision kost erg veel tijd en moeite. Hierdoor is de wachttijd 1-3 weken. Eenmaal afgerond krijgt u een afrondingsmail en de foto's toegestuurd. Binnen 2-5 dagen wordt het paard verstuurd en ontvangt u de track&trace. 

 

De prijzen van de hobbyhorses varieren, gebaseerd op de moeilijkheid, vlekken, tuig etc. De startprijs van een commision is €65. Voor verdere extra kosten kunt u contact opnemen. 

 

Ook is het mogelijk om bij uw nieuwe hobbyhorse op maat gemaakt tuig te bestellen. Dit kan in allerlei verschillende soorten, modellen, van halsters tot oornetjes, dekens en hoofdstellen. Alles is mogelijk! Voor prijzen kunt u vrijblijvend een mailtje sturen.